´Macrobiotic Pure` 2020 in Portugal

Datum:

1.-8.03.2020

Lass Dich verwöhnen von Cheffkoch Anne Seidel aus Hamburg. Eine Woche die vitalisiernde Kochkunst erleben und die Natur der Westküste Portugals kennenlernen. Wandere entlang der Costa Vicentina, dem alten Fischermannspfaden direkt an der felsigen Küste von Alentejo.

Das Três Marias Guesthouse ist von einem unter Naturschutz stehenden Landwirtschaftswald umgeben, der sich hervorragend zur Erkundung bei einer Wanderung, mit dem Fahrrad oder beim Reiten eignet. Anschließend entspannst Du bei einer Shiatsu Behandlung oder Ingwerkompresse von Isabel Leitzikow. (www.isasbauchgefuel.de)

Dich erwarten drei volle Mahlzeiten. Mittags kann das Essen wahlweise als Lunchbox mitgegeben werden. 

Zusätzlich zum Essen gibt es verschiedenste Aktivitäten. Concha Rössler ist ortsansässig seid über 10 Jahren und hilft gerne weiter.

Die Aktivitäten sind nicht Preis enthalten.

Im Preis enthalten sind:

  • 3 volle makrobiotische Mahlzeiten
  • 1 Ingwerkompresse à 30 Minuten
  • Unterkunft im Tres Marias Guesthouse
  • Wandern nach herzenslust

Auf unverträglichkeiten können wir gerne eingehen.

Diese Reise ist Familientauglich. Kinder bis 7 Jahre zahlen nichts für das Essen und Kinder über 7 Jahre zahlen den halben Preis.

Mehr Fotos vom Guesthouse findest Du hier.

Date:

1.-8.03.2020

Mooana and Anne kocht present

Concha and Anne invite you to a unique journey of macrobiotic high cuisine and coast trekking in Alenteijo Portugal. Within the beautiful landscape of the Rota Vicentina, the trekking trail along the west coast, we experience the balanced macrobiotic diet with chef cook Anne Seidel from Hamburg Germany. There is plenty of time to relax at the high standard guest house Tres Marias.

 

 

Macrobiotic Chef cook Anne Seidel from Hamburg is certified from Kushi school in Amsterdam and Chef cook in Fröhlicher Reisball (happy rice ball), the place for macrobiotics in Hamburg.

She is a Retreat Chef for more than 7 Years now and cooks Lunch regularly.

She is known for her creativity and you will soon feel attracted to her joyful and vivid personality.

The chef Anne Seidel will indulge you with three meals per day.

There will be a warm breakfast with whole grain porridge, miso soup, roasted seeds, greens and sweets.

The lunch will be a whole macrobiotic plate including grains, beans, local and seasonal vegetables, seaweed, pickles and desert.

We serve kukicha, bancha ancd yannoh every day.

The products will be 100 % biological. Free from animal products and sugar.

If you have special treatments or allergies feel welcome to communicate with us and we will be happy to make it possible. Check out price list for extra charges.

 

The ´Macrobiotic Pure holiday is welcoming families with children any age. For children’s fee please check out our price list.

 

There is plenty of options for additional activities. Surf lessons, shiatsu massage treatments, do Inn exercise or yoga. Horseback riding, pottery or silent walks with the unique guide Nicolau da Costa.  These options are not included and can be booked separately. Please contact Concha for further information.

 

Time Schedule

 

1.03. Sunday Arrival Day

18h Dinner

 

Monday- Sonday

2.-7.03.

 

9h Breakfast

 

13h Lunch/Lunchboxes

 

19h Dinner

 

8.03. Departure Day

 

9h Breakfast

 

13h Lunch or Lunchbox

 

Departure